Ondernemen met de beste ondersteuning

Reacties

LinkedIn-uitnodigingen minder onschuldig dan u denkt

Ik krijg de laatste tijd ook op facebook uitnodigen waarbij ik vraagtekens plaats. Dus ook hier is dat misschien mogelijk?

ruud list  |    |  14 augustus 2014

Hybride auto vaak ongeschikt voor vakantie

De auteur van dit artikel geeft blijk weinig verstand van de materie te hebben. Ten eerste hebben de meeste plug-in hybrides geen snellaadaansluiting waardoor laden op een reisdag niet haalbaar is. Als je 1000 km in een dag wilt afleggen heb je echt geen tijd om 3,5 uur aan de stekker te hangen om weer een 40-60 km electrisch te kunnen rijden. Het grote voordeel van de plug-in is nu juist dat deze mee kan op vakantie terwijl het bij vol electrisch auto nog een enorme uitdaging is om de reis te volbrengen. Het tweede punt is dat bij in Nederland kunnen beschikken over een dicht netwerk van laadpunten. In het buitenland is men nog niet zover. Het blijft natuurlijk wel zaak om eenmaal aangekomen op bestemming wel tne gaan laden. Met enige creativiteit en een verlengsnoer lukt dat in de praktijk prima. Mijn ervaring met een Opel Ampera is dat je in Nederland niet boven de 2,0 liter /100 km hoeft te komen (bij 35.000 km per jaar). In het buitenland lukt dat vanwege de lange afstanden op de heen en terugreis niet. Ook niet met meer laadpunten.

Dirk van den Blink  |    |  12 augustus 2014

Hybride auto vaak ongeschikt voor vakantie

L.s. Uw headline is misleidend want het gaat hier dus over de Plug-in Hybride varianten. Verder is het zo dat de verbruikswaardes van de verschillende PHEVs grote verschillen te zien geeft met name bij grotere afstanden zonder opladen. Als berijder van een Plug-in Toyota Prius is mijn gemiddelde verbruik over 25.000 km 4.0 l op 100 km waarbij flinke afstanden ook in het buitenland zijn afgelegd met snelheden die altijd 110% van de toegestane snelheid waren. En inderdaad zijn de verbruikscijfers van een aantal andere PHEVs op langere afstanden aanzienlijk hoger.Enige nuance in uw berichtgeving zou op zijn plaats zijn.

A. Hagendoorn  |    |  11 augustus 2014

Mkb\'er eindelijk weer positief gestemd

Dit is natuurlijk goed nieuws. Het MKB heeft het niet makkelijk gehad en het feit dat ze nu licht aan het einde van de tunnel zien geeft hoop voor de toekomst.

Adriana van Schalken | Payroll Works  |    |  11 augustus 2014

Aantal zzp’ers daalt

Verrassend nieuws aangezien de flexibilisering van de arbeidsmarkt wel al tijden toeneemt en ook steeds verder zal toenemen. Blijkbaar heeft dit meer effect op flexibele contracten dan op werknemers die als zzp'er verder gaan.

Adriana van Schalken | Payroll Works  |    |  7 augustus 2014

Snel en doeltreffend nieuwe klantcontacten

Bedrijven nemen managed live chat diensten met een echte chat operator af omdat ze leads willen genereren, de conversie op de site willen verhogen of om persoonlijke service te bieden. De chat operator moet commercieel ingesteld zijn, aanvoelen wat de bezoeker wil en op een tactische manier de bezoeker proberen te overtuigen om zijn contactgegevens achter te laten. Een chatbot helpt niet, een FAQ pagina al helemaal niet.

Of de bezoeker wil tijdens het online aankoopproces geholpen worden. Soms komt de potentiële klant vast te zitten, omdat hij een bepaalde knop niet kan vinden of een veld verkeerd invult. Ook dan kan alleen een echte persoon die meekijkt de klant helpen.

John heeft dus gelijk, het hangt ervan af wat je met live chat wilt bereiken: wil je enkel informatie verschaffen, of zijn menselijke vaardigheden nodig, zoals sociale vaardigheden en overtuigingskracht?

Bovendien is live chat meer dan alleen maar chatten. Je moet op het juiste moment de juiste bezoekers benaderen. Net zoals in de winkel. En dit is het lastigste van live chat: het zodanig configureren van live chat dat je op basis van gedrag en kenmerken van de bezoeker een conversatie aangaat.

Tenslotte heeft de live chat operator specifieke kwaliteiten nodig, anders dan callcenter medewerkers. Op onze blog lees je welke kwaliteiten dat zijn.

Anthony Carter  |    |  7 augustus 2014

HR professional, de wever van de 21ste eeuw?

Beste Martin,

Mee eens. Ik verwacht dat we een ontwikkeling gaan zien waarbij de technische mogelijkheden tot betere ondersteuning leiden maar niet tot het verdwijnen van de HR professional.

Wilco van Leest  |    |  4 augustus 2014

HR professional, de wever van de 21ste eeuw?

Beste Wilco,
als leverancier van online assessments zie ik eerder dat geautomatiseerde hulpmiddelen gaan ondersteunen in meer en beter ondersteunen van bedrijf en medewerkers, de kerntaken van HR. Het wordt steeds lastiger voor HR-medewerkers om van elke individu precies te weten welke mogelijkheden er zijn, wat de historie van de individu in en buiten het bedrijf is, etc. Dus geen vervanging van HR-medewerkers, wel een ondersteuning!
De Turingtest is dan niet relevant, want HR/computer werken samen.

Martin  |    |  4 augustus 2014

MKB laat fortuin liggen door ontbreken van goede projectondersteuning

Wel jammer dat dit niet wordt onderbouwd met een businesscase.

arie veerman  |    |  31 juli 2014

Snel en doeltreffend nieuwe klantcontacten

Dat outsourcen van de chat kan een mooie optie zijn, echter hier ligt het gevaar van té standaard antwoorden op vragen hetgeen dan niet veel meer is dan een Q&A lijst. Ik denk dat je in de huidige tijd, afhankelijk van je product of dienstverlening, als onderneming goed moet kijken voor welk doel je de chat inzet. Als het ook bedoeld is om leads binnen te halen zou ik ervoor kiezen om deze kennis en know how vanuit eigen huis te regelen. Dus met eigen mensen. Is het standaard en massa werk dan kun je denken aan een chatbot, Q&A lijst of eventueel uitbesteden. Genoeg keuze dus. mits het betaalbaar blijft als je diensten gaat outsourcen!

John   |    |  21 juli 2014

Snel en doeltreffend nieuwe klantcontacten

Live chat implementeren is niet eenvoudig. Het grootste probleem dat bedrijven met live chat ervaring hebben is de capaciteit en de kwaliteit. Hoe zorg je ervoor dat je altijd online bent? En dat je snel en op de juiste manier op een inkomend chatverzoek reageert?

Een alternatief is managed live chat, waarbij je de live chat uitbesteed aan een managed live chat provider (zoals LiveChat Pro bijvoorbeeld). Zo'n provider heeft haar eigen chat operators in dienst die de websitebezoekers van haar klanten bedienen. Op deze manier hoef je niet je eigen operators aan te nemen, op te leiden en te managen.

Anthony Carter  |    |  21 juli 2014

Strategisch advies grootste groeimarkt accountant

Ik begrijp prima dat het onderzoek oplevert dat ''Strategisch advies grootste groeimarkt accountant'' is.

Momenteel werk ik als consultant, en help organisaties met het goed inrichten van hun financieel beheer (inclusief strategie).
In de diverse organisaties waar ik als controller heb gewerkt werd het rapport van de accountant vaak snel doorgekeken op onjuistheden, en vervolgens in een lade gelegd.

Zo'n rapport gaat over terugkijken, en aangezien een ondernemer geen invloed heeft op het verleden is hij daar niet zo in geinteresseerd.
En zo heeft dit werk van de accountant een heel lage toegevoegde waarde.

Helpen kijken naar de toekomst, waar je wel invloed op hebt, is veel interessanter en heeft die toegevoegde waarde dus wel. Het vraagt wel de capaciteit om een heel ander soort gesprek met je opdrachtgever te voeren.

Walter  |    |  14 juli 2014

Niet-reageren op offerte/werkvoorstel grootste ergernis onder ZZP’ers

Na diverse malen telefonisch benaderd te zijn door MKB Veilingen voor het overgaan naar een energieleverancier, ben ik door de knieën gezakt. MKB Veilingen beweerde dat zij een deal hebben gemaakt met energieleverancier wat 20% scheelde op jaarbasis. Ik vond dat veel en ben er ingetrapt. Zij zouden alles regelen. Na de eerste afrekening bleek dat ik zelfs 6 euro duurder uit ben dan bij Essent waar ik voorheen altijd bij geweest ben.
Bij de eind afrekening hou ik mijn hart vast wat ik nog bij moet betalen, zoals huur meterkosten enz.

K.J.Zuidema  |    |  11 juli 2014

Ondernemers nauwelijks voorbereid op ziekte

Het kleinbedrijf werkt veelal niet met risicomanagementmodellen, laat staan dat ze eigen risico's op ziekte kunnen verdisconteren in hun verdienmodel.

Dat het risico op ziek worden niet kostendekkend te verzekeren valt, doet ze vaak geen lichtje branden dat ze met het huidige verdienmodel onacceptabele risico's nemen, die ze niet kunnen dragen en veelal niet waardecreërend ondernemen.

Marianne  |    |  9 juli 2014
Vorige  |  
113  114  115  116  ...  169